Aturem la #LleiAragonès. Defensem els serveis públics! Assemblea oberta el 25J a les 20h

Carregant mapa...

Data
25/06/2019

Hora
20:00 pm - 21:30 pm

Localització
Casal Can Capablanca


El Projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones (Llei Aragonès) va avançant a ritme accelerat. El Govern català pretén portar-lo al Ple del Parlament a finals d’aquest mes de juny. Els diferents partits polítics ja han fet les esmenes pertinents i cap destinada a eliminar els serveis bàsics d’educació, salut i serveis socials del llistat d’externalitzacions que preveu aquest projecte. Aquesta llei aprofundeix en el model privatitzador del Govern de la Generalitat de la darrera dècada, aquest cop sota l’empara i impuls d’Esquerra Republicana de Catalunya i amb el suport de tot l’arc parlamentari, menys la CUP.
Però, sabem exactament que comporta la Llei Aragonès? Perquè ens hi hauríem d’oposar? Què podem fer des de Sabadell per confrontar-la?

És per això que us convidem a totes a participar d’aquesta trobada pet tal d’abordar totes aquestes qüestions, i alhora planificar com podem enfronatar-nos-hi a nivell local. Ens veurem el proper dimarts 25 de juny a partir de les 20h a Can Capablanca (Carrer Comte Jofre nº 30 de Sabadell).

Vine, digues la teva i participa!

Aturem la #LleiAragonès

Defensem els serveis públics!