Dimarts 11F 20h: Inici del Club de lectura política amb el llibre “El Calibán y la Bruja” de Silvia Federici

 

El pròxim dimarts dia 11 de febrer📆, a les 20h🕓, arrenca el nou Club de Lectura Política📖✊📖 al Casal Can Capablanca (Sabadell)🏠🍻! Amb aquest club de lectura volem reunir-nos gent interessada👭👬👫 en llegir obres de caire polític, debatre sobre els aspectes que anem llegint, construir-nos i deconstruir-nos mitjançant l’aprenentatge col·lectiu i, en definitiva, aprendre totes juntes🤯. En aquesta primera sessió del Club de Lectura hem decidit començar amb el primer capítol (la introducció i el pròleg son optatius, però molt recomanables de llegir) de Caliban i la Bruixa de la Silvia Federici 💃💃. El llibre el tenim en pdf al nostre Google Drive 🏴‍☠️. Si el vols, simplement envia un correu a l’adreça clublectura.politica@gmail.com i et convidarem a la nostra carpeta 📨. Essent la primera sessió, no patiu si no us heu pogut llegir el capítol, ja que ens servirà de presentació del Club i sempre podreu participar del debat sobre les lectures🔥🔥🔥.

Ens veiem dimarts 11 de febrer al Casal Can Capablanca!