Al novembre, documentals!

Comencem la tardor amb un cicle de documentals i us volem convidar a formar-vos, indignar-vos, reflexionar i compartir allò que penseu amb nosaltres en les diferents sessions que tindran sempre convidats algú que tingui relació amb els documentals.

Els documentals seran els dijous a les 19.30h al casal (a la sala J.M.Vendrell).

CS4dyEVWIAAYaQW

Els documentals que passarem seran:

DIJOUS 5 de novembre: ECONOMIA COL·LECTIVA. L’ÚLTIMA REVOLUCIÓ D’EUROPA

Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” és un documental que aprofundeix en un fet històric recent i poc conegut: l’expropiació i la gestió obrera del 80% de les indústries i serveis a Catalunya entre 1936 i 39. És una de les transformacions més radicals -d’arrel- i innovadores del segle XX. L’última revolució d’Europa.

Si voleu veure el teaser del documental per anar fent boca! I si voleu més informació, cliqueu aquí!

cat_posterfest_a4_economiacol

Dijous 19 de novembre: ¿NO QUERÍAS SABER POR QUÉ LAS MATAN? POR NADA

Documental en què dues antropòlogues realitzen un treball de camp sobre els homes declarats culpables de maltractament a les seves parelles. En un bar entrevisten a aquests homes i van descobrint les raons per les quals maltracten o maten a les dones que més estimen. És un documental basat en fets reals a partir de tot el treball de camp que ha realitzat la directora i antropòloga Mercedes Fernández-Martorell.

Si voleu sentir la seva directora explicant coses sobre el documental al programa de ‘El secret’ de Catalunya Ràdio, cliqueu aquí!

A_No_quer_ais_saber_por_qu_las_matan_Por_nada-688667567-large

Dijous 10 de desembre: EL CAS D’ESTER QUINTANA. I A TU, QUÈ ET SEMBLA?

 Documental sobre el cas d’Ester Quintana, la dona que va perdre un ull a la manifestació de la vaga general del 14N de 2012 a Barcelona.
Si voleu saber més coses del documental, podeu visitar la seva pàgina de Facebook clicant aquí.
I si voleu veure’n el tràiler, cliqueu aquí!
images
Esperem que no us en perdeu cap! Són tots molt interessants!