El Correllengua 2017 arriba a Sabadell homenatjant la il·lustradora Lola Anglada

Enguany, el Correllengua 2017 arriba de nou a la nostra ciutat, aquest any, en el que es compleixen 125 del seu naixement, amb l’homenatge a Lola Anglada; narradora infantil, dibuixant, dona profundament compromesa amb la República i amb les idees independentistes i feministes.

Aquest Correllengua contarà amb diverses activitats en les que esperem que participeu:

  • Presentació de l’Exposició de Lola Anglada amb vermut i musiqueta enllaunada: dissabte 21 d’octubre a les 12h a Can Capablanca (l’exposició serà a la Sala Quartera de Can Capablanca fins al 26 d’octubre, no us la perdeu!).
  • Taula rodona “La immersió lingüística com a eina d’integració”. Amb diverses ponents d’arreu dels Països Catalans que vindran a explicar-los l’estat de la nostra llengua arrel del país i les diverses experiències d’integració social i llengua (dijous 26 d’0ctubre 19h a Can Capablanca).
  • Teatre musical per a tots els públics amb l’obra ” El més petit de tots”, una adaptació de l’obrar de Lola Anglada realitzada per Ariadna Matas i dirigida per Jordi Centelles. Dissabte 4 de novembre a les 18.30h a la Sala Quartera (entrada 12€, socis i sòcies 10€).