Comunicat del Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca, davant l’empresonament de Jordi Cuixart, soci de la nostra entitat, i president d’Òmnium Cultural i de Jordi Sánchez president de l’ANC

Davant l’enèsima acció antidemocràtica de l’Estat Espanyol, aquest cop empresonant Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, des de Can Capablanca volem traslladar les consideracions següents:
Exigim la llibertat immediata dels dos presos independentistes i volem mostrar tot el nostre suport a tots els amics i família.
Emplacem els socis i sòcies de Can Capablanca a no aturar sinó a augmentar les mobilitzacions de suport als presos independentistes així com de defensa de la República Catalana.
Des de Can Capablanca, ens comprometem a seguir lluitant fins a vèncer aquest Estat antidemocràtic i aconseguir la llibertat del nostre poble, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.
En aquest moment cal estar a l’alçada de les circumstàncies i sobrar per què els han empresonat. El millor homenatge, la victòria!
Llibertat presos independentistes!
Independència, socialisme i feminisme!