Programació del 17è aniversari de Can Capablanca

Aquí teniu la programació completa del nostre 17è aniversari!

L’iniciarem el 23 de febrer amb una taula rodona matinal en la que debatrem sobre la construcció de majories socials en favor de la República amb Sara Cuentas, Albano Dante-Fachín i Isabel Vallet.

Seguirem el 3 de març amb una assemblea general de Can Capablanca oberta a socis i sòcies, veïns i veïnes, entitats col·laboradores i simpatitzants que seguirà d’un dinar popular i un concert de rumba en acabat.

I finalment, el clourem amb la 17a Calçotada Popular de Can Capablanca, que realitzarem al Passeig de l’Estació dels Ferrocarrils (FGC) Can Feu- Gràcia. I que contarà amb vermut, activitats i concursos,  a quarts de 3 dinar popular amb els tradicionals calçots, seques, botifarra i carn a la brasa i finalment seguirà amb la música en directe del nostre ja quasi artista resident Marc Anglarill. (venda de tiquets a Can Capablanca, amb descompte per socis i sòcies, preu infantil i menú vegetarià amb reserva prèvia).