Concurs de paelles de la Festa Major de Gràcia 2022

Un any més gaudim de les Festes Majors del barri de Gràcia i des del Can Capablanca volem participar fent allò que més ens caracteritza: un bon àpat, un bon beure i molt bona companyia!

Tornem amb la 2na edició del Concurs de Paelles Col·lectives per la Festa Major del barri de Gràcia d’aquest 2022. I repetirem amb el format de l’any passat: us organitzeu amb les vostres amistats i/o família en grups i cuineu la millor paella del barri! Un jurat especialitzat valorarà la vostra paella, la tastarà i decidirà una puntuació mereix. La que tingui més punts al final guanyarà un premi sorpresa, però que us avancem que us agradarà molt!

El concurs serà el dissabte 17 de setembre a la plaça del Treball. Per anar bé les paelles han d’estar acabades i a punt per servir a les 14h. A les persones que feu les paelles se us convocarà amb anterioritat per poder organitzar tot correctament (la idea és començar a cuinar a les 12:30).

Les persones interessades a participar us podeu apuntar aquí. Animem a fer equips de 10 persones i de la paella han de sortir dos plats extres que seran pel jurat. Hi haurà les taules i cadires necessàries per tothom.

Si no tens el material per cuinar la paella volem que puguis participar igualment, per això t’oferim la possibilitat de llogar el material de cuina, segons disponibilitat i per ordre d’inscripció.

  • Quota “Paella Autònoma” sense cost. Inclou només participar al concurs de paelles.
  • Quota “Starter Paella” de 15€ per equip. Inclou la participació i el material necessari per cuinar la paella (serpentí, paella per 10 persones, cullera de fusta i bombona de butà.
  • Quota “Paella Sibarita” de 35€ per equip. A més d’incloure la participació i els materials de cuina, també us facilitem els gots, plats i coberts perquè no els hagueu de portar de casa.

Qualsevol dubte que tingueu, ens podeu escriure per correu (casal.capablanca@gmail.com) amb l’assumpte “CONCURS PAELLES FM GRÀCIA” i us respondrem aviat!

Moltes gràcies a totes per participar i que guanyi la millor paella!