L’1-O VOTAREM! Mobilitzem-nos en defensa del referèndum!

Des del Casal Independentista i Popular de Sabadell “Can Capablanca” us fem arribar aquest text, en aquests moments d’excepcionalitat, per tal d’encoratjar-vos a seguir amb la lluita i les mobilitzacions i així donar una nova empenta en aquest procés cap a la independència del Principat del nostre país.
Per altra banda, també volem aprofitar per solidaritzar-nos amb totes les persones i entitats que els darrers dies estant patint l’envit de la repressió. Especialment, els tres companys, sabadellencs, socis i simpatitzants de Can Capablanca, al punt de mira de la repressió de l’Estat: el president d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart, l’alcalde de Sabadell Maties Serracant, i el militant de la CUP i Poble Lliure, Guillem Fuster, tots tres companys exemples de lluita i dignitat, no defalliu com sabem que no fareu, teniu tot el nostre suport i el del nostre poble.
Finalment, convidar-vos de nou a participar activament del referèndum i de totes les mobilitzacions que hi haurà en els propers dies, mesos i setmanes. Concretament, recordar-vos:
– Participeu dels comitès en defensa del referèndum que s’estan organitzant a les diverses zones de la ciutat.
– Podeu passar per Can Capablanca de dimarts a dissabte a partir de les 17h a buscar materials, cartells i tot el que faci falta per seguir amb la campanya de difusió del referèndum, tenim material de sobres (de moment butlletes i urnes no 😉 ).
– Resteu atents/es a les convocatòries que es facin als vostres barris o zones per tal d’organitzar la defensa del referèndum des de les diverses entitats, associacions, etc.
– El diumenge 1 d’octubre al vespre us convidem a fer seguiment electoral del referèndum al bar de Can Capablanca.
I finalment, a partir de l’1 d’octubre us convidem a seguir mobilitzant-nos per uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes!
No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu!