La Marató Antirrepressiva a Sabadell

La Marató Antirepressiva arriba a Sabadell!

Sigui on sigui, els atacs contra la nostra classe venen orquestrats per l’estat i cossos policials. Atacs que busquen esclafar les lluites i resistències organitzades. Atacs que persegueixen mantenir i garantir l’explotació que patim per què uns pocs s’enriqueixin.

I és que en un context de precarietat vital i material creixent, desmantellament de l’Estat del Benestar i reducció dels salaris per la via de la inflació que ens fa a totes més pobres ens cal recobrar-nos en la unitat com a classe i com a poble. O ens passaran per sobre.

Però no només amb unitat de classe serem capaces de lluitar i vèncer la reacció conservadora, capitalista i patriarcal, espanyolista que creix a carrers i despatxos als Països Catalans. Cal dotar aquesta unitat de discurs, programa i pràctica feminista, armar-la amb l’autodefensa.

A tots els fronts la repressió busca un mateix objectiu: esclafar les lluites i resistències organitzades. Companyes sindicalistes, camarades feministes, militants de plataformes i sindicats d’habitatge i defensores de la nostra emancipació com a poble.

I només podem fer que avançar, des de cada front, articulant-nos; moviments i estructures populars per colpejar-los com un puny: el de la unitat popular. També la llui ta contra la repressió -com espai comú de lluita solidària- és lluita contra el poder del capitalisme patriarcal

És per això que ens agradaria convidar-vos a totes el diumenge 6 de novembre 12h al Casal! Des de Can Capablanca organitzem un programa de Ràdio Trama en directe amb musiqueta, represaliades i molt més. 

I després vermut amenitzat amb la música del PimPamPum, programa de música combativa de Ràdio Trama. A l’acte participaran les companyes de 8mil motius, l’Edu Garzon de 23S i col·laboracions de diferents programes de Ràdio Trama.

Aquest 6 de novembre vine a plantar cara la repressió!

Programa
– A les 12:00, programa de ràdio en directe amb 8 mil motius (Sant Cugat), Edu Garzón (Cas 23s) i altres col·laboracions de programes de Ràdio trama.
– Acte seguit Vermut Popular.