Per Sant Jordi, #alliberemlacultura!

A Can Capablanca, per Sant Jordi alliberem la cultura!

De cara a Sant Jordi des de Can Capablanca hem pensat una activitat que lligui la celebració de la diada, la reivindicació de la cultura lliure i cooperativa i el record dels 30 anys de la mort de Joan Oliver – Pere Quart.
Concretament hem pensat en una campanya de llibres lliures en què durant el dia 23 d’abril alliberem diversos llibres per llocs emblemàtics/polèmics de la ciutat perquè la gent els pugui trobar i endur-se’ls a casa. A cada llibre hi afegirem un punt de llibre amb uns versos del Pere Quart i el logo del Casal.Per dur-ho a terme necessitem la vostra col·laboració:
– A partir del mes de març trobareu una caixa al Casal on deixar els llibres que vulgueu alliberar. Us demanem que siguin llibres d’assaig o literatura de la temàtica que preferiu amb sentit crític i de rebuig a qualsevol discriminació (sexista, de procedència, sexual, etc.) en la llengua que vulgueu. També hi caben els llibres infantils!
– El dia 23 d’abril sortirem de bon matí a distribuir els llibres per la ciutat. Apunteu-vos a fer el repartiment!
– Durant tot el dia de Sant Jordi si trobeu algun dels llibres alliberats us el podeu quedar. Recordeu de piular-ho a les xarxes amb una fotografia i l’etiqueta #alliberemlacultura.
– Feu difusió de la iniciativa a través de les xarxes socials.

Participeu-hi!
Pere Quart Sant Jordi