Presentació de la III Fira del llibre feminista

El proper diumenge 25 de febrer a partir de les 12 del migdia, acollirem la presentació de la III edició de la fira del llibre feminista amb la presentació del llibre “Terra de ningú: perspectives feministes sobre la independència” i tot seguit vermut musical amb l’actuació del grup Akellare.

No us ho perdeu!

Per altra banda, recordeu que  la III Edició de la Fira del Llibre Feminista  es realitzarà el dissabte 10 de març a la plaça Sant Roc, davant l’Ajuntament de Sabadell.

La fira del llibre Feminista de Sabadell neix fa tres anys, de la mà del Moviment Popular de Sabadell, i s’amplia, poc després de la seva primer edició, amb la participació de la Xarxa d’economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord. Aquest projecte neix amb l’objectiu de crear un espai per al debat i l’intercanvi d’idees feministes, i que brindi a la ciutat un espai de reflexió i de recursos per a la difusió d’aquestes.

Alhora la fira pretén ser un espai des del qual es donguin a conèixer editorials i projectes compromesos amb els valors que emanen de la Fira i basades en un model cooperatiu.

Enguany, i amb més de 15 editorials participants en la darrera edició, la fira es planteja fer un salt endavant, consolidant el projecte i ampliant el seu abast més enllà de la nostra comarca. Es per això que necessitem la vostra ajuda, per tal de seguir engrandint aquest projecte.