Presentació de “Resposta Solidària” eina de lluita contra l’explotació laboral

Resposta solidària, és una iniciativa de la Coordinadora Obrera i Sindical (COS) del Vallès Occidental i Oriental, per tal de crear una xarxa d’ajuda a les companyes en lluita per defensar el seu lloc treball i unes condicions dignes. La iniciativa Resposta Solidària consta bàsicament de dos punts: la denúncia de les situacions d’assetjament laboral, d’incompliment dels convenis, de vulneració dels drets laborals… i per altra banda, la participació solidària en accions per a forçar una solució a aquestes. En definitiva, la Resposta Solidària és una xarxa d’ajuda i mobilització en defensa dels drets laborals.

El proper 20 de novembre a les 7 de la tarda la presentarem de la mà de la COS Vallès a Can Capablanca

Com demanar ajuda a la xarxa?

En cas de veure vulnerats els teus drets laborals, que et trobis en una situació d’indefensió en el teu lloc de treball, etc, només caldrà que et posis en contacte amb nosaltres a través del telèfon 688 977 882 i que ens informis del teu cas. Entre totes ens posarem a fer feina.

Com puc ser solidària?

Per ser solidària, només caldrà que enviïs un correu a l’adreça respostasolidaria@gmail.com, a través de la qual et donaràs d’alta a una llista de correu que t’anirà informant de totes les mobilitzacions que es duran a terme.

Des de la COS no busquem ni la teva afiliació, ni solucionar els problemes en nom teu; busquem refer els ponts de solidaritat que el capitalisme ha anat trencant, i que ens fan realment forts com a classe. Hem de pensar que no cal esperar a tenir un problema per a ser solidàries, ja que si ens toquen a una ens toquen a totes, i la responsabilitat de defensar els drets laborals és col·lectiva.

Fem rebrotar la solidaritat de classe!
Passa a formar part de la Resposta Solidària!