Qui som

El Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca és una entitat oberta, participativa i crítica, que treballa per la construcció d’una societat lliure i socialment més justa des de la nostra ciutat, dins el marc nacional dels Països Catalans.

El Casal és…

…una entitat que agrupa aquelles persones i organitzacions que lluiten per la independència nacional dels Països Catalans, defensant la nostra llengua i cultura.

…una entitat que defensa els interessos de les classes populars i treballadores enfront de les envestides d’un sistema capitalista cada cop més agressiu; i que està a favor d’uns serveis públics i de qualitat.

…una entitat que lluita contra la dominació patriarcal i sexista i a favor dels drets de les dones i de la llibertat d’opció sexual.

…una entitat que defensa el territori, compromès amb el seu rodal i els seus espais naturals, així com també amb el seu patrimoni urbà i el dret a un habitatge digne per a tothom.

…una entitat que forma part del teixit associatiu de la ciutat alhora que el fomenta, oberta a la participació, al debat i a la crítica.

…un espai de trobada, de cultura, de gastronomia, on s’hi realitzen tallers, seminaris, conferències, exposicions, etc.

…una passada!

Tot seguit et mostrem el Casal i els diferents espais i sales que el conformen:

  • Espai de Cuina i Cultura de Can Capablanca (Bar Restaurant)

  • Sala Quartera

  • Sala Martínez i Vendrell

  • Sala Teresa Claramunt

  • Sala Xavier Vinadé (Ràdio Trama)

Vine i participa!