Socis i sòcies

Les sòcies i socis són una part indispensable, en fi, la raó de ser del nostre Casal. Ens donen la força necessària que necessita una entitat per tenir una incidència real dins la societat on hem volgut i on ens ha tocat viure.

Les sòcies i socis ens ofereixen el suport social i econòmic per poder dur a terme les activitats adreçades a realitzar una tranformació social.

A principis de 2009, vàrem començar una campanya per poder arribar a la xifra de 150 sòcies. Aquesta meta ja fa temps que l’hem superada amb escreix. Ara ja mirem cap als 300!

Tot i que la finalitat principal sigui ajudar i participar en les activitats del Casal, pel fet d’associar-te trobaràs certes avantatges que ho fan més atractiu.

Associa’t!

Associar-se al Casal és tant senzill com omplir el formulari següent, indicant el nom, el correu electrònic i el telèfon (i si es vol, posar algun comentari). Nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més ràpidament possible, per tal que ens puguis donar les dades necessàries, l’aportació que vols realitzar, i si estàs interessat/da en col.laborar més activament en el Casal.

    Nom i cognoms

    Correu electrònic

    Telèfon

    Vols fer un comentari?